Категорії Інформація
Каси Додати подію
KARNA
29 березня 2023

KARNA

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «РЕКОМЕНДУЄМО»

Klub Muzyczny LIVERPOOL
Świdnicka 37, 50-029 Wrocław

Про подію

Дивовижний гурт KARNA виступить з концертом у Вроцлаві

Гурт KARNA інакше не можна назвати, тільки як дивовижним. Адже їхня творчість це великий смисловий задум - прославляти українську культуру, творити сучасну й не забувати про стародавні традиції, захищати природу та свою країну. 

Їх концерт незабаром відбудеться у Вроцлаві - 29 березня на сцені Klub Muzyczny LIVERPOOL. Обов'язково прийдіть, бо хлопці обіцяють запальне шоу, про яке ви будете розповідати своїм дітям з великою насолодою. 

Чи, можливо, одного концерту недостатньо? Тоді зазирніть до афіші міста й подивіться, які події відбудуться найближчим часом.

Музична творчість у стилі гуцул-метал

Творча діяльність гурту "Карна" розпочалась ще в далекому 1997 році. Тоді вони грали фолк метал, а згодом назвали себе гуртом, який грає у стилі гуцул-метал. 

Це нове слово краще пояснювало  приналежність гурту до певного етносу та чому в їх піснях так багато про красу Карпатських гір, про Синевир чи ліс. Саме на такі теми співають хлопці з "Карна" і сьогодні. 

Слухали їх останні пісні "Мама Галичина" та "Річард з Гір"? Якщо ні, обов'язково приходьте це зробити на живий концерт, щоб отримати перші правильні враження. 

Зустрінемося! 

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код